Velg en side

Det er ikke uvanlig at man bestiller gaver og varer på internett. De fleste butikker har også en nettbutikk, og enkelte nettbutikker finnes bare på nett. Men skal man handle brettspill på nett, kan det være smart å sammenligne priser på en rekke nettsider. I tillegg er det mange nettsider som selger alt mulig, og dermed også brettspill. Man skal huske på at dette kan være internettsider som baserer seg på hele verden, og dermed er det ikke sikkert brettspillet finnes med norsk tekst og kanskje med andre regler enn de man er vant til. Det er akkurat som om man bestiller en bukse fra Kina i Medium størrelse. Da vil man mest sannsynlig finne ut at buksen var alt for liten.

Noen internettsider hvor man kan bestille brettspill

I Norge finnes en rekke nettbutikker hvor man kan bestille brettspill for hele familien. Her kommer en liten liste over ulike nettbutikker:

Spillskrinet.no

Spillskrinet er en nettbutikk som har solgt brettspill siden 2000. De er altså en stor leverandør av de beste og nyeste brettspillene som har lang erfaring. De fokuserer på brettspill og kortspill, men har også andre varer. Man kan også gå inn på ”Hele Norges spillforum” og lese hva andre har sagt om de ulike spillene. Man kan også legge ut sine egne erfaringer. Det er enkelt å handle på Spillskrinet med enten Visa/Mastercard, postoppkrav eller kontant betaling ved henting.

Spillsjefen

Spillsjefen er en nettbutikk som også har en fysisk butikk som ligger i Lampeland. Mange sier at Spillsjefen er den billigste brettspill-butikken, spesielt når det gjelder nettbutikken, og at de har rask leveranse av brettspill. Det er veldig enkelt å få oversikt på nettbutikken, da alle spillene er kategorisert på venstre side. I tillegg til betaling med kredittkort, kan man også bruke PayPal som betaling på denne siden. Enkelt og veldig greit.

Lekekassen

Denne nettbutikken selger alt mulig, men også brettspill. Spesielt når man handler til barn er nettbutikken helt perfekt. Får her kan man handle inn til hele hurven i samme slengen. De selger en rekke brettspill til fantastiske priser. Og handler man litt kan det hende man får fri frakt. På grunn av den store pågangen, har de skaffet seg et kjempestort lager i Grimstad.

Det finnes også en rekke andre nettbutikker for store kjeder og butikker. Dette kan være nettbutikker som:

  • Gamezone.no
  • Toysrus.no
  • Ark.no
  • Adlibris.com
  • Cdon.no
  • Boardgamer.no
  • Brikkehuset.no
  • Outland.no

Det finnes også en rekke nettsider som anbefaler og legger ut kundeanmeldelser av mange brettspill. Det er for at interesserte kan gå inn å lese om brettspillene og stille spørsmål. Blant annet siden brettspill.no som har flotte anmeldelser over en rekke brettspill for folk i alle aldre. I tillegg refererer de til Berge Libris sin nettbutikk for salg av brettspill. BSG er også en slik side. BSG står for brettspillguiden, som er en opplysningsside om brettspill. Her legger man ut sine egne tanker rundt brettspillene. På den måten får man en aktuell og fortrolig vurdering av brettspillene som omtales. Målet må være å vekke interesse og spilleglede for leserne.

Spillespill er en nettside hvor man kan spille brettspill online. Her kan man spille brettspill og andre typer spill helt gratis så lenge man vil. Det kommer stadig vekk nye spill på siden slik at man hele tiden er oppdatert. Da kan man finne ut hva man liker å spille, og kanskje er man heldig og få en egen versjon av brettspillet til jul eller bursdag.