Velg en side

Noe som dirrer kan gi nytelse for den som trenger en omgang. Ikke ulikt den ekte vare, men på en helt annen måte mye bedre. Alt den har i tankene er din nytelse, og det vil vibratoren gi deg. Det er ikke uvettig umoralsk, gir den en følelse av lykke. Å belønne seg selv i en travel hverdag kan gi deg overskudd.

Behovene dine setter du kanskje alt for ofte til side, men en vibrator er kort unna når klimaks ønskes.

Vibrator har mange navn

Den lille medhjelperen, dirre-staven og kveldskosern er bare tre av mange navn vibratoren har fått opp gjennom tidene. Hva du velger å kalle den spiller ingen rolle. Men det som spiller noen rolle er ditt velvære. Det er noe man bør ta på alvor. Alt for mange blir sykmeldt fra jobb og blir liggende med kroniske plager de ikke blir kvitt.

Kort vei til lykke

Er man blitt syk så er det jo kort vei til lykken. Vibratoren er ikke langt unna når man vil kose seg. De fins i mange varianter. Noen som naturtro kopier av mannens fallos. Andre er formet som delikate slikkepinner som har til formål å berøre klitoris og anal. Veien til velvære og ekstatisk lykke er ikke lang nå.

En aktiv person med ambisjoner

For de fleste har ambisjoner som strekker seg ut over 9-4 jobben og vennegjengen. De vil jobbe i prestasjons-grupper for å pensjonere seg tidlig, reise og oppleve verden og unne seg det beste livet kan gi. Vibratoren er et virkemiddel på veien dit. Til de høye toppene som man ønsker seg i hverdagen.

Lek deg til nytelse

Det kan jo være din lille hemmelighet. Ta med massasjestaven i veska. På jobben eller på reise. Litt ubekvemt på flyplassen, men desto mer spennende! Å være mer leken i hverdagen kan øke lykkefølelsen for selv grå mus. Bli en som tør å utvide horisontene og la den lystige delen av deg få spillerom.