Velg en side

Det er ingenting som sunn konkurranse for å gjøre sexlivet ditt mer interessant.

Her er festspill og videospill og tankespill, og så er det gode sex-spill i sengen. Disse spillene tilfører noe spenning i et forhold, og de er ikke så late som et enkelt spill av «Truth or Dare» som du uunngåelig vil slutte etter to runder, fordi det er kjedelig. (Ikke få oss i gang med «Aldri har jeg noensinne.» Vi henger ikke sammen i vår førsteårsstudent i staten lenger.) Og det å holde ting gøy i et forhold er ganske jævla viktig, spesielt hvis forholdet ditt er godt forbi bryllupsreisen fase.

En studie fra 2016 fant at deltakere i langvarige forhold på minst tre år som likte flere orgasmer, engasjerte seg i mer oralsex og eksperimenterte med flere sexposisjoner rapporterte å være svært fornøyde med sexlivet. Og ville du ikke vite det, et sexspill er en skreddersydd måte å øke alle tre på. «Nesten halvparten av fornøyde og misfornøyde par leste seksuelle selvhjelpsbøker og magasinartikler,» sa hovedforfatteren, «men det som skilte seksuelt fornøyde par fra hverandre var at de faktisk prøvde noen av ideene.» Vekt på å faktisk prøve.

Sexspill for par kan hjelpe deg med å forstå mer om partnerens ønsker. For eksempel kan et spill med seksuelle 20 spørsmål få deg til å prøve ting du normalt ikke ville gjort. Å gjøre en erotisk skattejakt rundt huset ditt kan endre plasseringen av sex for mer moro.

Å bli kreativ på soverommet kan bidra til å øke spenningen i sexlivet ditt, enten du ønsker å koble til på nytt eller bare vil prøve noe annet. Sexspill er en fin måte å gjøre sex lekende og hjelpe deg å forstå mer om partnerens ønsker.

Fra en R-rangert versjon av 20 spørsmål til den sexy Lovebuddy.no kraft dynamikken til «Linjal for natten», disse fem lett-å-spille sex-spillene anbefales på det sterkeste av sexterapeuter. Slik spiller du dem og hvordan de kan bidra til å forbedre sexlivet ditt.

1. Heldig trekning

Hvordan spille: Følg disse trinnene fra sexolog Jennifer Litner, LMFT, CST, grunnlegger av Chicago-basert velværesenter, Embrace Sexual Wellness.

Hver partner skriver ned fem til ti sexy spørsmål, samtalestartere eller ønsker for partneren på separate små papirstykker (for eksempel «Vil du være interessert i å bruke en vibrator under sex?»)

Brett opp alle papirbitene og legg dem i en bolle.

Begge parter trekker et stykke papir ut av bollen.

Begge partnerne bytter på enten å svare på spørsmålet eller delta i ønsket aktivitet.

Fordelene: Litner sier dette oppmuntrer til nyhet og kreativitet, som begge er gode for å øke ønsket. Det er også den perfekte måten å ta opp spørsmål eller fantasier du var for sjenert til å komme med ellers.

2. 20 Spørsmål, sexutgave

Hvordan spille: Dette er en snurr på G-klassifiserte 20 spørsmålsspill, og det er ganske greit. Litner sier at en partner kan tenke på noe sexy de vil gjøre med partneren sin, og så har den andre partneren 20 spørsmål for å prøve å finne ut hva det er.

Fordelene: «Dette kan hjelpe partnere å bli bedre kjent med hverandre, samt være en morsom måte å kommunisere seksuelle interesser med litt mysterium,» sier Litner.

3. Linjal for natten

Hvordan spille: Dette spillet handler om kraftdynamikk og kommunikasjon. «Bare én person skal ha ansvaret om gangen, og de kommer til å gjøre akkurat det de vil gjøre,» sier Vanessa Marin, en lisensiert psykoterapeut som spesialiserer seg på par og sexterapi.

Før du setter i gang, må du sette dine personlige grenser og dele dem med hverandre. Når det er ute av veien, bestemme hvem som skal være hersker.

Den andre partneren må imøtekomme ethvert ønske fra herskeren (bortsett fra de diskuterte grensene). Denne partneren kan ikke gjøre noe med mindre linjalen eksplisitt forteller dem hva de skal gjøre. Linjalen må gi instruksjoner for aktiviteten de ønsker, inkludert å gå i detalj om hvordan de vil at aktiviteten skal utføres. Du kan bytte roller en annen natt, eller bytte på å være hersker samme natt.

Fordelene: «Denne lekne øvelsen er fantastisk for å hjelpe deg med å bli bedre til å gi hverandre tilbakemelding og instruksjoner, siden du ikke kommer til å få noe fra partneren din med mindre du spesifikt ber om det,» sier Marin.Så ta denne artikkelen og sett den ut i livet. På https://lovebuddy.no/ finner du en rekke sexspillalternativer, noen som inkluderer tilbehør som strap-on dildo og andre som bare krever din oppfinnsomhet. Hvis det føles bra for deg og din partner, er du på rett spor. Hvis det føles litt vanskelig i begynnelsen, er det også ok. Øvelse gjør mester. Så kom igjen, team. Noe montering kreves.